Eline Bodbijl

Cameravrouw / Animator / Editor

Eline Bodbijl besloot na jaren in de zorg het roer om te gooien. Ze leerde zichzelf monteren, animeren en werken met de camera en startte in 2010 Eline Wonders. Haar missie is verhalen vertellen die verteld moeten worden. De vraag achter de vraag zoeken en zoveel mogelijk subsidie-onafhankelijk blijven.

Carolien van Mol

Productieleider

Wanneer Carolien de leiding heeft over de productie weten wij zeker dat alles op zijn pootjes terecht komt. Geen productie groot of te ingewikkeld, met haar communicatie talent weet ze alle neuzen altijd de juiste richting op te krijgen zodat alles vlekkeloos verloopt.

Thomas van der Gronde

Cameraman / Freelancer

Inhoudelijk gedreven cameraman die met beeld de inhoud van de film kan versterken.
Thomas heeft naast ervaring met speelfilms veel documentaires en commercial-projecten
op zijn naam staan. In 2013 rondde Thomas de filmacademie af. Zijn afstudeerfilm Sacred Defense
werd genomineerd voor de jaarlijkse studenten Oscars van The Academy in LA.
Edwin Kleiss

Presentator

Edwin Kleiss is het mannetje van de radio en bij Eline Wonders verzorgt hij maandelijkse podcasts met diepgaande analyses, filmgeschiedenis en scherpe commentaren.

Bas Tiemes

Animator / Webdesigner / Grafisch ontwerper / Freelancer

Bas is een rasechte alleskunner. Animaties, webdesign, grafisch ontwerp is zijn speeltuin en daar mogen wij bij Eline Wonders regelmatig van genieten.

Davita Coronel

Schrijver / Recensent

Haar recensies lezen weg als dromerige columns. Met haar gevatte conclusies weet zij menig lezer aan zich te binden.

Yoran Custers

Schrijver / Recencent

Filmliefhebber en journalistiek-student. Is momenteel bezig met het uitstellen van zijn masterscriptie. Dat heeft deels te maken gehad met zijn pseudo-baantje als radiomaker, maar ook zeker met het feit dat hij eigenlijk veel liever filmrecensies schrijft voor Eline Wonders.

Anne Lynn Cleuren

Marketing / Tekstschrijver

Als het net iets te gezellig wordt, brengt Anne Lynn Cleuren rust en orde in het Eline Wonders team. Met haar filmwetenschappelijke achtergrond en vlotte pen is zij een gedreven marketeer en tekstschrijver. Eerder werkte zij voor verschillende filmfestivals en organisaties, waaronder het Nederlands Film Festival, International Film Festival Rotterdam en Strawberry Earth.

Nicole Blommers

PR / Social Media

Nicole is in het team degene die de minste films heeft gezien. Ze luistert altijd graag naar alle verhalen van haar collega’s over films die zij hebben bezocht. Als je je afvraagt wie dan toch al die leuke weetjes en mooiste short films op Facebook en Twitter plaatst, dat is Nicole. Ook houdt ze bij hoe vaak jullie de artikelen en social media posts bekijken, en heeft ze weleens een blog geschreven over een online filmtip.

Felix van de Vorst

Tekstschrijver / Vertaler

Felix van de Vorst schrijft verhalend proza en werkt als freelance tekstschrijver en vertaler. Daarnaast schrijft hij op zijn blog Projecties over film. Voor Eline Wonders redigeert hij teksten, en schrijft hij regelmatig filmtips en -recensies.

Jens D. Domela Nieuwenhuis

Grafisch ontwerper / Docent Art & Design

Jens is een gedreven grafisch ontwerper die, naast zijn ontwerpwerk, als docent met jonge creatieven werkt. Meedenkend, conceptueel sterk en oplossingsgericht.  Jens heeft jarenlang gewerkt voor bekende multinationals zoals; L’Oréal, Siemens, Unilever en vele anderen. De laatste jaren werkt hij vooral voor de kleinere ondernemers / organisaties waarbij plezier en liefde voor het vak een grote rol spelen!!

robert-smit
Robert Smit

Musicproducer

Producer/muzikant gespecialiseerd in diverse soorten muziek. Begonnen als gitarist in meerdere Alternative rockbands nam hij de sprong naar elektronische muziek, waarbij hij in 2013 medewerker was aan het grammy genomineerde album "Wonderland" van DJ Steve Aoki. Altijd al geïnteresseerd in klassieke muziek zijn daar nu ook diverse uitstapjes in geweest, o.a. door te openen voor Olafur Arnalds in het Amsterdamse bos. Bij Eline Wonders zorgt hij voor de juiste muziek onder de films.